Zimní sezóna plaveckého klubu (Čáslavské noviny)

01.02.2011 11:15

Čáslavští plavci z Plaveckého klubu Pandora skončili zimní sezónu až těsně před vánočními svátky.
Posledním závodem zimní plavecké sezóny bylo Zimní mistrovství ČR dorostu, které se konalo v Trutnově o posledním předvánočním víkendu. Z Čáslavi se na dorostenecký republikový šampionát probojovali Jakub Burian a Eliška Fuxová. Lépe si vedl Jakub Burian, který se nejlépe umístil na 9. místě na 200 m motýl. Eliška Fuxová pak na 50 m prsa dohmátla na 19. pozici.
O stejném víkendu se mladší čáslavští plavci představili na vánočním Fego-Cupu v Brně. Z tuctu čáslavských plavců se nejlépe ve svých kategoriích umístil Martin Kárný (1. místo na 100 m prsa) a Matěj Kučera (3. místo na 50 m prsa).
Plavecký klub Pandora děkuje za podporu v roce 2010 a přeje úspěšný rok 2011 všem svým příznivcům a partnerům - jsou to město Čáslav, AVE CZ odpadové hospodářství, s r.o., DAKO-CZ a. s., TTC Telekomunikace, s.r.o., Maso-Drůbež-Uzeniny, s.r.o., Zlatnictví-Hodinářství Ladislava Fuxová, Amada-Veso, Nářadí-Nástroje František Klemák, Autoservis Pavel Tulach, Renáta Daňková Sport-D a další sponzoři čáslavského plavání.  JB